Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

Αποκτώντας πρόσβαση στις σελίδες world wide web (www) της Uponor, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους: Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία.
Η Uponor Corporation κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο αυτών των σελίδων www. Επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματος που δεν εκχωρείται ρητά δια του παρόντος. Η αναπαραγωγή, μεταφορά, διανομή ή αποθήκευση κάθε μέρους του περιεχομένου, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Uponor απαγορεύεται εκτός των παρακάτω περιπτώσεων: Η Uponor σάς επιτρέπει να περιηγείστε σε αυτές τις σελίδες ή να δημιουργείτε αντίγραφα ή αποσπάσματα για δική σας προσωπική, μη εμπορική, ενημερωτική χρήση. Τα μεμονωμένα στοιχεία που υπάρχουν στις σελίδες www μπορεί να υπόκεινται σε περαιτέρω όρους.
Η παρούσα τοποθεσία και τα περιεχόμενά της παρέχονται ως υπηρεσία σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Uponor. Η Uponor δεν εγγυάται ότι οι σελίδες δεν θα περιέχουν σφάλματα ή θα είναι συνεχώς διαθέσιμες. Η Uponor διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί τις σελίδες ή να καταργεί την πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή.
Δεν παρέχεται καμία εγγύηση κανενός είδους σχετικά με τα περιεχόμενα αυτής της τοποθεσίας. Ούτε η Uponor Corporation ούτε καμία από τις εταιρείες που ανήκουν στον όμιλό της φέρουν ευθύνη για άμεση ή έμμεση ζημία που οφείλεται στη χρήση ή μη χρήση αυτής της υπηρεσίας.
Η Uponor μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλες τοποθεσίες στο Internet. Πρέπει να ελέγχετε και να συμφωνείτε με τους όρους χρήσης κάθε τέτοιας τοποθεσίας πριν την χρησιμοποιήσετε. Η Uponor μπορεί να μην έχει έλεγχο επί του περιεχομένου εκείνης της τοποθεσίας και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το υλικό που δημιουργείται ή δημοσιεύεται από τοποθεσίες αυτού του είδους. Επιπλέον, η ύπαρξη ενός συνδέσμου για τοποθεσία που δεν ανήκει στην Uponor δεν συνεπάγεται ότι η Uponor υποστηρίζει την τοποθεσία ή τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτήν.
Η ονομασία Uponor είναι σήμα κατατεθέν της Uponor Corporation. Οι ονομασίες προϊόντων της Uponor είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Uponor. Οι λοιπές ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες που ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.
Η πρόσβασή σας στην παρούσα τοποθεσία δεν σας εκχωρεί σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης των γραφικών που εμφανίζονται εδώ χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Uponor ή τρίτου ιδιοκτήτη.
Κλείσιμο