Η Uponor ανά τον κόσμο

 • Uponor worldwide
 • Uponor worldwide services

Οι αγορές που εξυπηρετούμε

Το δίκτυο των συνεργατών της Uponor είναι εκτενές και γεωγραφικά εκτεταμένο, κάτι το οποίο εξασφαλίζει υπηρεσίες μοναδικές στον κόσμο, στις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να βασίζονται. Με αφοσιωμένους εργαζόμενους και τοπική παρουσία και εξυπηρέτηση πελατών σε πάνω από 30 χώρες, είμαστε στην υπηρεσία σας σε όλο τον κόσμο.

  • Αόρατη άνεση - Λύσεις εσωτερικού κλιματισμού

  • Προσφέρουμε μία ευρεία ποικιλία ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης με ακτινοβολία, ψύξης και εξαερισμού, τα οποία διαμορφώνουν τη βάση για ένα υγιές και άνετο εσωτερικό κλίμα. Οι λύσεις μας βοηθούν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και επιτρέπουν την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη θέρμανση και ψύξη των κτιρίων.

    

   Διαβάστε περισσότερα

  • Αξιοπιστία και εξαιρετική ποιότητα - Υδραυλικές λύσεις

  • Ο κατάλογος των υδραυλικών μας λύσεων περιλαμβάνει συστήματα για κάθε ανάγκη, όπως την ανάγκη για πόσιμο νερό ή την ανάγκη  μεταφοράς θερμότητας στα καλοριφέρ. Τα υδραυλικά της Uponor χαρακτηρίζονται από ασφαλή και εύκολη συνδεσιμότητα και ευέλικτο σχεδιασμό, μαζί με πολυλειτουργική χρηση, υψηλή ανεκτικότητα στις διακυμάνσεις της ποιότητας του νερού, μικρό βάρος και εύκολη εγκατάσταση.

    

   Διαβάστε περισσότερα
  • περιβαλλοντικά ασφαλείς λύσεις - Λύσεις υποδομών

  • Οι ασφαλείς πλαστικές μας λύσεις επιτρέπουν την φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση του φρέσκου και χρησιμοποιημένου νερού σε αστικά και μη αστικά περιβάλλοντα, και για τι μελλοντικές γενεές. Στον εκτεταμένο κύκλο ζωής τους, τα αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα μας για την μεταφορά και την αποθήκευση του καθαρού νερού, του νερού της βροχής και των λυμάτων, βοηθούν στη μείωση του κόστους εγκατάστασης και τη μείωση του κόστους του κατά τη χρήση τους.

    

Η συνεργασία με την Uponor

Προσφέρουμε παγκόσμια εμπειρία, ποιότητα, τεχνογνωσία και μακροχρόνιες συνεργασίες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε ως συνεργάτες.

Κλείσιμο