Καριέρες

  • Career logistic centre
  • Careers production
  • Career landing page 3

Εμπλουτίζοντας τη ζωή των ανθρώπων

Η Uponor παρέχει ευκαιρίες καριέρας σε ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν, να αναπτυχθούν, να εξερευνήσουν, να εκφράσουν ιδέες και να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους για να βελτιώσουν τη ζωή τον ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Ενδιαφερόμαστε για την ευημερία των άλλων και αυτή των μελλοντικών γενεών. Είναι ουσιαστικό να υποστηρίζουμε και να αναπτύσσουμε τις εργασιακές δεξιότητες των εργαζομένων μας.

Συμπεριφερόμαστε σε όλους τους εργαζομένους μας ισότιμα σε όλες τις περιστάσεις και σε όλα τα επίπεδα. Λαμβάνουμε υπ' όψιν τις διαφορετικές ανάγκες των εργαζομένων μας, συμπεριλαμβανομένων της ανάπτυξης της καριέρας τους και της ευκαιρίες εκπαίδευσης. Επίσης, ανταμοίβουμε τους εργαζομένους μας για τα κατορθώματα τους και ελπίζουμε ότι η Uponor είναι ένα καλό μέρος για να δουλέψει κάποιος ως προς κάθε άποψη.

Αναζητούμε ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας, την καινοτομία, την αριστεία, το σεβασμό και την ακεραιότητα. Προσφέρουμε μία ευέλικτη και ευχάριστη κουλτούρα, στην οποία οι εργαζόμενοι μας έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν όλη τους τη δυναμική και να κάνουν τη διαφορά.

Εργαζόμενοι μαζί, μπορούμε να παρέχουμε λύσεις που κάνουν την διαφορά στο κόσμο.

Career stories teaser

Εργασία στην Uponor

Η Uponor προσφέρει ευκαιρίες εργασίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Ανακαλύψτε τι λένε οι υπάλληλοί μας  για την Uponor ως χώρο εργασίας.

 

Κλείσιμο