Ασφάλεια για οποιοδήποτε σύστημα πόσιμου νερού

  • Tap water kitchen
  • Tap water bathroom
  • Fesh water washing hands

Η τέλεια σύνδεση πόσιμου νερού για κάθε σπίτι

Ως ένας από τους σημαντικότερους πόρους στη ζωή, η ασφαλής προσαγωγή του φρέσκου πόσιμου νερού είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην κατασκευή ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ως ένας από τους πλέον διακεκριμένους ηγέτες της αγοράς στην ανάπτυξη καινοτόμων και αξιόπιστων συστημάτων πόσιμου νερού, η Uponor έχει δεκαετίες εμπειρίας στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων για την προσαγωγή καθαρού νερού από τους κύριους αγωγούς στις βρύσες – συστήματα ασφαλή ,αξιόπιστα και εύκολα στην εγκατάσταση.

 

Εύκαμπτοι και ανθεκτικοί σωλήνες

Οι σωλήνες είναι το “υλικό συσκευασίας” για αυτό το πολύτιμο αγαθό - το πόσιμο νερό. H Uponor χρησιμοποιεί μόνο τα πιο προηγμένα υλικά για τους σωλήνες της, είτε πρόκειται για PEX-a είτε για πολυστρωματικούς σύνθετους σωλήνες. Όλες οι σωλήνες της Uponor σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι ανθεκτικές στη διάβρωση και κατασκευάζονται με αυστηρά πρότυπα έτσι ώστε να αντέχουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της υψηλής θερμοκρασίας και την έκθεση σε πιέσεις, σε μία εγκατάσταση πόσιμου νερού.

Αξιόπιστα εξαρτήματα για ασφαλή εγκατάσταση

Το κλειδί για μία επιτυχημένη εγκατάσταση είναι οι συνδέσεις της. Το πρωτοποριακό φάσμα εξαρτημάτων της Uponor σας εφοδιάζει με ανθεκτικές συνδέσεις και διαθέτει το απαραίτητο ιστορικό έτσι ώστε να σας προστατεύσει από δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα συστήματα μας σχεδιάζονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις για ασφάλεια, άνεση και ευκολία εγκατάστασης, Επωφεληθείτε από μία αποδοτική και βολική εγκατάσταση με το καθαρό και αξιόπιστο σύστημα σύνδεσης πόσιμου νερού της Uponor που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις υγιεινής.
Tapwater system

Εύκολες και αξιόπιστες υδραυλικές εγκαταστάσεις

  • Ανθεκτικές συνδέσεις στη διάβρωση
  • Ασφαλή συστήματα σύνδεσης
  • Προσαρμόσιμη και ευέλικτη για εύκολη εγκατάσταση
  • Επιλογή σωλήνων και συστημάτων σύνδεσης κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές
  • Διατηρεί τη θερμότητα στους αγωγούς ζεστού νερού
  • Διατηρεί τη γεύση και την οσμή του νερού

Επιλέξτε το σύστημα για πόσιμο νερό

Σύστημα πρεσαρίσματος για ολοκληρωμένη και ασφαλή εγκατάσταση
Q & E σύστημα για μια απλή, στεγανή εγκατάσταση
Η σωλήνα Uni Pipe PLUS είναι η επαναστατική εξέλιξη της επιτυχημένης μας πολυστρωματικής σωλήνας MLC
Press system with fitting

Το πρωτοποριακό μας σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα και το σύστημα πρεσαρίσματος συνθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών και πλαστικών συστημάτων σωλήνων - χωρίς να διατηρεί κανένα μειονέκτημα.

 

Σύστημα πρεσαρίσματος
Quick and easy  rings and fittings teaser
Το Q & E είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο σύστημα σύνδεσης με εκτόνωση από την Uponor που εγγυάται μια ασφαλή, στεγανή σύνδεση με την ελάχιστη απώλεια πίεσης, κάνοντας χρήση του φαινομένου σύσφιξης λόγω θερμικής μνήμης των σωλήνων Uponor PEX-a.Σύστημα Quick and Easy
Uni pipe plus in different diameters

Η Uponor πολυστρωματική σωλήνα χωρίς ραφή στο αλουμίνιο για χρήση στην ύδρευση σε διατομές 16 εως 32mm

Uni Pipe PLUS
Κλείσιμο