Ευέλικτες λύσεις για εγκαταστάσεις συστημάτων καλοριφέρ

  • Radiator connection I
  • Radiator connection II
  • Radiator connection quick and easy

Η γρήγορη και οικονομική εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης

Με τον ολοκληρωμένο κατάλογο εξαρτημάτων για συνδέσεις καλοριφέρ, η Uponor παρέχει οτιδήποτε χρειάζεται για γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση. Είτε σκοπεύετε να εξοπλίσετε το νέο σας σπίτι είτε να ανακαινίσετε ένα ήδη υπάρχον, η ευελιξία του συστήματος της Uponor το καθιστά την καλύτερη επιλογή για τα σχέδια σας.

Η ολοκληρωμένη σειρά της Uponor σας προσφέρει την σωστή λύση για τη σύνδεση της πηγής θερμότητας με όλα τα είδη των καλοριφέρ. Παρέχουμε έναν πλήρη κατάλογο εξαρτημάτων για όλες τις συνδέσεις καλοριφέρ που θα βρείτε στην αγορά, είτε πρόκειται για μία παραδοσιακή εγκατάσταση με ταφ και θερμοστατικές κεφαλές (έλεγχος TRV), είτε για ένα σύστημα συλλέκτη για βελτιωμένη προσαγωγή θερμότητας και έλεγχο χώρων.

Ένας εκτεταμένος κατάλογος εξαρτημάτων παρέχουν μία οπτικά ελκυστική και επαγγελματική εγκατάσταση – σε μονοκατοικίες όπως επίσης και σε μεγάλα κτίρια.

Η Uponor διαθέτει δύο τρόπους σύνδεσης καλοριφέρ. Ο καθένας από αυτούς συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου στην εγκατάσταση. Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξετε σωλήνες MLCP ή PEX-a, η Uponor θα σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα καλοριφέρ που διατίθενται στο εμπόριο.
Radiator connection teaser I

Αξιόπιστες συνδέσεις για όλα τα είδη καλοριφέρ

  • Ποικιλία εξαρτημάτων για διαφορετικές επιλογές εγκατάστασης
  • Εύκολος σχεδιασμός, μικρές απώλειες πίεσης
  • Διαγράμματα πτώσης πίεσης και εύκολη διαστασιολόγηση

Επιλέξτε το σύστημα σας για την σύνδεση καλοριφέρ

Σύστημα πρεσαρίσματος για ολοκληρωμένη και ασφαλή εγκατάσταση
Q&E σύστημα για απλή και στεγανή εγκατάσταση
RTM system: the innovative and unique Tool inside concept
Press system with fitting
Το πρωτοποριακό μας σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα και το σύστημα πρεσαρίσματος συνθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών και πλαστικών συστημάτων σωλήνων - χωρίς να διατηρεί κανένα μειονέκτημα.Σύστημα πρεσαρίσματος
Quick and easy  rings and fittings teaser
Το Q & E είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο σύστημα σύνδεσης με εκτόνωση από την Uponor που εγγυάται μια ασφαλή, στεγανή σύνδεση με την ελάχιστη απώλεια πίεσης, κάνοντας χρήση του φαινομένου σύσφιξης λόγω θερμικής μνήμης των σωλήνων Uponor PEX-a.Quick and easy σύστημα
RTM fittings and tool

Featuring the joint indicator and with no tool dependence, RTM Technology works perfectly with Uponor MLCP pipes to enable you to make a professional, reliable and quick installation.

 

RTM system
Κλείσιμο