Προμονωμένοι σωλήνες από την Uponor

  • Preinsulated pipes

Μοντέρνες λύσεις για τηλεθέρμανση

Οι μοντέρνες λύσεις για τηλεθέρμανση πρέπει να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την αποδοτικότητα. Η Uponor προσφέρει προμονωμένους σωλήνες για δίκτυα θέρμανσης αλλά και ψύξης. Αυτά τα δίκτυα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των δευτερευόντων περιφερειακών δικτύων θέρμανσης, των συνδέσεων σε οικιστικά κτίρια, της βιο-ενέργειας, των μονάδων βιομάζας και των περιφερειακών δικτύων ψύξης. Η εγκατάσταση του δικτύου μπορεί να γίνει εύκολα και αποδοτικά ακόμα και σε χώρους με δύσκολες συνθήκες.

Οι προμονωμένοι σωλήνες της Uponor έχουν αποδειχτεί αξιόπιστοι, πρωτοποριακοί, ευέλικτοι και οικονομικά αποδοτικοί για τη μεταφορά διαφόρων υγρών μέσα και έξω από κτίρια. Το σύστημα επίσης περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων προσαγωγής πόσιμου νερού. Οι ιδιότητες του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι σωλήνες, τους προσδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι σωλήνες είναι ελαφριοί σε βάρος και διαθέτουν μεγάλη ευκαμψία. Κατά συνέπεια, μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και πάνω από αντικείμενα και γύρω από γωνίες.
Heat distribution benefits

Οι απόλυτοι προμονωμένοι σωλήνες

  • Λύσεις για θέρμανση, ψύξη και προσαγωγή πόσιμου νερού
  • Ασφαλείς, αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις
  • Η εξαιρετική ευκαμψία τους, επιτρέπει μία γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση
  • Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεια
  • Μέχρι και 200m εγκατάστασης χωρίς συνδέσεις
  • Χωρίς επικαθήσεις, εξασφαλίζει 50 χρόνια ζωής

Επιλέξτε την ομάδα προϊόντων για προμονωμένους σωλήνες

Δίκτυο διανομής θερμότητας
Δίκτυο διανομής ψύξης
Υπηρεσίες ζεστού νερού χρήσης
Υπηρεσίες κρύου νερού
heatdistr quattro acc

Οι σωλήνες Uponor Thermo και Quattro είναι η ιδανική λύση για τη προσαγωγή του νερού θέρμανσης σε δίκτυα τηλεθέρμανσης ή  ως συνδέσεις σε συγκροτήματα κτιρίων και άλλα κτίρια.

 

 

Δίκτυο διανομής θερμότητας
cooling thermo acc

Το Uponor Supra είναι η προτεινόμενη λύση για δίκτυα ψύξης. Η εναλλακτική λύση για την προσαγωγή του νερού θέρμανσης και ψύξης σε τοπικά δίκτυα είναι το Uponor Thermo.

 

Δίκτυο διανομής ψύξης
warm aqua acc

Το Uponro Aqua, είναι ένα εύκαμπτο ειδικό σύστημα για ζεστό νερό χρήσης. Είναι ιδαίτερα γρήγορο, ασφαλές και οικονομικά αποδοτικό.

 

Ζεστό νερό χρήσης
cold supra acc

Το Uponor Supra είναι η απόλυτη λύση για κρύο νερό χρήσης. Το προαιρετικό καλώδιο προστασίας από τον πάγο εξασφαλίζει την προσαγωγή του κρύου νερού ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

 

 

Κρύο νερό χρήσης
Κλείσιμο