Το μοναδικό και πρωτοποριακό σύστημα κεντρικών στηλών της Uponor

  • Risers fitting
  • Riser installation below ceiling
  • Riser system with pipe and fittings
  • Riser system with quick and easy
  • Riser connector quick and easy to press

Ο αποδοτικός τρόπος για την εγκατάσταση των κεντρικών στηλών

Τα υδραυλικά συστήματα είναι οι αρτηρίες ενός κτιρίου. Παρέχουν σε κάθε τμήμα του κτιρίου όσο ζεστό ή κρύο νερό απαιτείται. Οι άνθρωποι βασίζονται σ’ αυτά τα συστήματα – είναι η καρδιά του κτιρίου που του επιτρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Με το σύστημα αρθρωτών κεντρικών στηλών της Uponor η εγκατάσταση δεν είναι πλέον μία πολύπλοκη διαδικασία. Το πρωτοποριακό σύστημα της Uponor (διαθέσιμο για MLC και PE-Xa) μειώνει τη δουλειά που χρειάζεται ο σχεδιασμός και η κατασκευή, επειδή λιγότερα εξαρτήματα χρειάζονται κατά τη διάρκεια της μελέτης και σε απόθεμα. Οι συνδέσεις είναι πιο εύκολες και γρήγορες.

Το αρθρωτό σύστημα κεντρικών στηλών της Uponor επιλέγεται όλο και περισσότερο για έργα παγκόσμιας κλάσης. Το μοναδικό αυτό σύστημα χρησιμοποιεί μόνο 40 τεμάχια για να πραγματοποιήσει περισσότερους από 300 συνδυασμούς εξαρτημάτων, μέχρι και 110 mm, και διαθέτει ένα ειδικό μηχανισμό που καταργεί την ανάγκη για τη χρήση εργαλείων σε υψηλά και δυσπρόσιτα σημεία.

 

Σε ολοκληρωμένα κτίρια, οι σωλήνες ύδρευσης καλύπτονται από τους τοίχους και τις οροφές. Συχνά, δεν ακολουθούν τις καλύτερες διαδρομές αλλά προσαρμόζονται στην αρχιτεκτονική και υπερπηδούν άλλους σωλήνες και καλώδια. Το αρθρωτό σύστημα κεντρικών στηλών της Uponor είναι η τέλεια λύση για τέτοιες περιπτώσεις – και επίσης, εκπληρώνει τις ουσιαστικές απαιτήσεις ενός ποιοτικού υδραυλικού συστήματος. Η αρθρωτή κατασκευή του σε συνδυασμό με την δοκιμασμένη τεχνολογία του, το καθιστά ιδανικό για όλες τις πιθανές εργασίες σε διαστάσεις μέχρι και 110 mm – με 40 εξαρτήματα μόνο.

Με το αρθρωτό σύστημα κεντρικών στηλών της Uponor αποκτάτε νέες προοπτικές για τα πάντα, από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση.
Riser fitting and pressing chain

Το αρθρωτό σύστημα κεντρικών στηλών με μια ματιά

  • Ένα σύστημα που σας ωφελεί πολύ πριν την εγκατάσταση
  • Απλούστερο, ταχύτερο και πιο οικονομικά αποδοτικό
  • Λιγότερα τεμάχια για όλες τις απαιτήσεις
  • 26 εξαρτήματα επαρκούν για ένα ολόκληρο σύστημα
  • Δεν υπάρχει γενικά πρεσάρισμα σε υψηλά και δυσπρόσιτα σημεία, χρησιμοποιεί τα ήδη υπάρχοντα εργαλεία

 

Οι προοπτικές σας εγκατάστασης για κεντρικές στήλες

Αρθρωτό σύστημα κεντικών στηλών για μία γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση
Σύστημα πρεσαρίσματος για ολοκληρωμένη και ασφαλή εγκατάσταση
Σύστημα Q&E για απλή και στεγανή εγκατάσταση
Riser system teaser

Το αρθρωτό σύστημα κεντρικών στηλών διαθέτει ένα μοναδικό αρθρωτό σύστημα που καθιστά το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση και τη διαχείριση των αποθεμάτων απίστευτα αποδοτική και αποτελεσματική.

Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα χρειάζεται μόνο 26 τεμάχια για να καλύψει πάνω από 300 συνδυασμούς εξαρτημάτων.

 

Αρθρωτό σύστημα πρεσαρίσματος
Press system teaser

Το σύστημα πρεσαριστών εξαρτημάτων και το σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα της Uponor συνθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα των συστημάτων μεταλλικών και πλαστικών σωλήνων - ενώ εξαλείφουν όλα τα μειονεκτήματα. Η χρωματική κωδικοποίηση ανά διατομή και ο έλεγχος ασφαλείας κάνουν την εγκατάσταση όσο γίνεται αποδοτικότερη.

 

 

Σύστημα πρεσαρίσματος
Quick and easy teaser

Το Q&E είναι ένα μοναδικό και πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης με εκτόνωση που εγγυάται μία ασφαλή και στεγανή σύνδεση με ελάχιστη απώλεια πίεσης, χρησιμοποιώντας το φαινόμενο της σύσφιξης λόγω θερμικής μνήμης των σωλήνων Uponor PEX-a.

Σύστημα Quick and Easy
Κλείσιμο