Η θέρμανση τοίχου είναι η αόρατη εναλλακτική θέρμανσης

  • Wall heating

Άνετο περιβάλλον από τον τοίχο

Η επιτοίχια θέρμανση της Uponor είναι ένα σύστημα χαμηλής θερμοκρασίας για οικιστικά και μη οικιστικά κτίρια. Το σύστημα θα εγκατασταθεί στη δομή του τοίχου,  ή με  ξηρά δόμηση ή σε τοίχους από τούβλα, κατευθείαν με σοφά. Η εγκατάσταση μπορεί να υποστηριχθεί από οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης που λειτουργεί με νερό.

Είτε πρόκειται για ξηρά δόμηση, είτε για σύστημα υγρού σοφά, η επιτοίχια θέρμανση και ψύξη εξασφαλίζουν ένα άνετο κλίμα στο σπίτι και σε γραφεία. Ειδικά για ανακαινίσεις, όπου ολόκληροι οι τοίχοι ξαναχτίζονται, το σύστημα προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα στα μπάνια, όταν η επιφάνεια του δαπέδου δεν θα είναι επαρκής για να δώσει ένα συγκεκριμένο θερμικό φορτίο στο χώρο, ένα σύστημα επιτοίχιας θέρμανσης μπορεί να συνδυαστεί καλά με την ενδοδαπέδια θέρμανση.

Το γεγονός ότι η θέρμανση με εκπομπή λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία, την καθιστά αποδοτική μαζί με αντλίες θερμότητας. Η επιτοίχια θέρμανση και  ψύξη  της Uponor προσφέρει άνετη ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα. Το σύστημα είναι επίσης αρκετά ευέλικτο για να ανταποκριθεί στις γρήγορες αλλαγές θερμοκρασίες που παρατηρούνται την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ξηρά δόμηση

To σύστημα ξηράς δόμησης Uponor Siccus SW μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονούς και διπλούς τοίχους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν χρειάζονται μικροί χρόνοι κατασκευής ή όταν μία εγκατάσταση ξηράς δόμησης πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε οικιστικά ή μη οικιστικά κτίρια. Με αυτού του είδους την εγκατάσταση, μπορούν να επιτευχθούν πρότυπα πυρασφάλειας.

Εγκατάσταση με σοφά

Σε νέα κτίρια όπως και σε ανακαινίσεις κτιρίων μπορεί να αξιοποιηθεί η εγκατάσταση με σοφά της Uponor . To σύστημα Uponor Minitec είναι μία αξιοσημείωτα λεπτή σε πάχος εγκατάσταση, η οποία δίνει ένα πλεονέκτημα όπου το πάχος της εγκατάστασης είναι πρόβλημα.

Η επιτοίχια θέρμανση και ψύξη για εγκατάσταση με σοφά, που χρησιμοποιεί το Uponor Minitec προσφέρει διπλά πλεονεκτήματα : ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα. Το σύστημα είναι επίσης αρκετά ευέλικτο για να ανταποκριθεί στις γρήγορες αλλαγές θερμοκρασίες που παρατηρούνται την άνοιξη και το φθινόπωρο.


Επιλέξτε ομάδα προϊόντων:

  • Siccus wall installation
  • Uponor Siccus για τοίχους
  • Ελαφρύς σχεδιασμός και εύκολος στο χειρισμό για εγκατάσταση από ένα άτομο.

Κλείσιμο