Ελεγκτές θερμοκρασίας προσαγωγής νερού για γρήγορη και αποδοτική εγκατάσταση

  • Supply water temperature controls

Uponor κέντρο ελέγχου για τη θερμοκρασία προσαγωγής

Η Uponor προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προκατασκευασμένων και προ-συναρμολογημένων μονάδων ελέγχου θερμοκρασίας προσαγωγής. Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη και γρήγορη. Επιτρέπουν τον ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο της θερμοκρασίας προσαγωγής, και μαζί με τους ελεγκτές της Uponor μειώνουν την ενεργειακή κατανάλωση. Οι διαφορετικές μονάδες θα εγκατασταθούν στο λεβητοστάσιο κεντρικά, είτε σε απομακρυσμένη σύνδεση, στο συλλέκτη για διαφορετικά κυκλώματα θέρμανσης . Για ψύξη μπορείτε να έχετε μέχρι και 6 αισθητήρες υγρασίας για να αποφύγετε την υγρασία όταν ψύχεται το σπίτι ή το γραφείο σας.               

Οι λύσεις ελεγκτών και τα εξαρτήματα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας προσαγωγής από την Uponor βασίζονται στον αρθρωτό σχεδιασμό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θέρμανση και/ή για σκοπούς ψύξης για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο κτιρίου, από μία μονοκατοικία μέχρι ένα συγκρότημα κτιρίων γραφείων.

Ο μεμονωμένος έλεγχος θερμοκρασίας χώρου μπορεί να εξασφαλιστεί αξιόπιστα μόνο αν οι απαιτούμενες θερμές ή ψυχρές θερμοκρασίες νερού είναι διαθέσιμες κάθε στιγμή. Ο Uponor Radio 24V Climate controller C-46 φροντίζει για τον έλεγχο της θερμοκρασίας της προσαγωγής μέσω αισθητήρων, ανιχνεύοντας τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας προσαγωγής προσφέρει μία λύση, κατάλληλη για κάθε εφαρμογή, για θέρμανση, ψύξη ή για την τήξη του πάγου και του χιονιού σε εξωτερικές εκτάσεις. Διαλέξτε μεταξύ μεμονωμένων εξαρτημάτων και ενός κεντρικού συστήματος έτοιμου για λειτουργία.

Τα συστήματα κυκλοφορητών της Uponor με μια ματιά:

Push 23A Type 2
Σύστημα σταθμών ελέγχου EPG-6
Push 23 B W

Σύστημα σταθμών ελέγχου για μονάδα συνεχούς ελέγχου της θερμοκρασίας προσαγωγής και θερμοστάτης με αισθητήρα 22-55 °C που συνδέεται με τους συλλέκτες της Uponor.

Εγκατάσταση με συλλέκτες σε τοίχους ή πίνακες.

Ισχύς : 3-10 kW

Fluvia EPG 6 A

Σύστημα σταθμών ελέγχου για διαχωρισμό και έλεγχο των εναλλακτών θερμότητας. Για ελεύθερη ψύξη, ως σταθμός εναλλαγής θερμότητας. Προ-συναρμολογημένος με ελεγκτή θερμοκρασίας προσαγωγής, τον Uponor Radio 24V Climate controller C-46.

Ισχύς: 1-6 kW

Κλείσιμο