Προιόντα από την Uponor

  • Living room radiant heating
  • Fesh water washing hands
  • Preinsulated pipes

Οι λύσεις της Uponor βελτιώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων

Η Uponor είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής υδραυλικών συστημάτων, συστημάτων εσωτερικού κλιματισμού και υπηρεσιών για κτηριακές εγκαταστάσεις και έργα κοινής ωφέλειας. Διαθέσιμες σε 100 χώρες, οι λύσεις μας συναντούν τις ανάγκες των πελατών και των τελικών καταναλωτών, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος. Είναι σχεδιασμένες για αποτελεσματική απόδοση, μεγάλο χρόνο ζωής, εύκολη εγκατάσταση και χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα . Με 3.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους και τοπική παρουσία σε πάνω απο 30 χώρες, η Uponor είναι στην υπηρεσία σας σε όλο τον κόσμο. Το ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης είναι τα πάντα γύρω μας. Περιλαμβάνει τον χώρο στον οποίο κατοικούμε, το χώρο εργασίας και οτιδήποτε κάνουμε ενδιάμεσα. Η Uponor, σαν εταιρεία, ανήκει στο χώρο των επιχειρήσεων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και των κοινωνιών, δημιουργώντας περιβάλλοντα που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής τους.
Τα συστήματα μας παρέχουν αόρατη άνεση σε σπίτια, γραφεία και δημόσιες εγκαταστάσεις. Εκτός από την προηγμένη τεχνολογία τους, οι λύσεις της Uponor είναι βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές. Η βιωσιμότητα σε ό,τι αφορά τα κτήρια και την κατασκευή αποκτά όλο και περισσότερη σημασία, με αντίκτυπο τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός περισσότερο βιώσιμου μέλλοντος για την επιχείρηση μας και τους ανθρώπους του κόσμου. Μαζί με άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας, εργαζόμαστε από το στάδιο του σχεδιασμού ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωση του, συνεχώς προσπαθώντας να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις για πιο άνετα και αποδοτικά κτήρια.
Οι λύσεις μας μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους όσον αφορά στη βιωσιμότητα. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετική περιβαλλοντική απόδοση και χαμηλές εκπομπές CO2.  Γενικά, οι εκπομπές από τις εργασίες της Uponor κατά την παραγωγή, τη μεταφορά, την εγκατάσταση, την λειτουργία και την επαναλειτουργία είναι σχετικά χαμηλές. 

Κλείσιμο