Λύσεις για κτίρια γραφείων

 • Uponor office building outside view for web
 • Office building working place
 • Office building small
 • Office building H2

Βιώσιμα συστήματα θέρμανσης για ένα υγιές και παραγωγικό εσωτερικό περιβάλλον

Τα συστήματα της Uponor είναι η πιο ολοκληρωμένη και ασφαλής επιλογή συστήματος για την ενδοδαπέδια θέρμανση, ψύξη και την υδραυλική εγκατάσταση σας. Σας παρέχουν ένα μεγάλο βαθμό ασφάλειας και ευελιξίας στην εγκατάσταση, εξοικονόμηση χρόνου και πρόληψη προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

Η θέρμανση και ψύξη με ακτινοβολία είναι μία άνετη, μη θορυβώδης και ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική στα παραδοσιακά συστήματα που βρίσκονται στα εμπορικά κτίρια. Τα συστήματα που είναι βασισμένα στο νερό είναι ενσωματωμένα στη δομή του κτιρίου, κάτι το οποίο σας προσφέρει οπτικά καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικές συσκευές, και ευέλικτο εσωτερικό σχεδιασμό. Με αυτό τον τρόπο, οι οροφές, τα πατώματα ή οι τοίχοι χρησιμοποιούνται ως μεγάλες επιφάνειες θέρμανσης και ψύξης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση χρησιμοποιώντας την ελάχιστη απαιτούμενη ενέργεια. Αυτά τα συστήματα ελαχιστοποιούν την κυκλοφορία του αέρα και δεν υπάρχουν προβλήματα ξηρότητας αέρα και σκόνης. Σε συνδυασμό με έναν καλό εξαερισμό για καθαρό αέρα, τα συστήματα αυτά εξασφαλίζουν ένα υγιές και παραγωγικό εσωτερικό περιβάλλον.


Η Uponor προσφέρει ένα σύστημα κεντρικών στηλών που παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση για μεγάλες εγκαταστάσεις πόσιμου νερού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τους σωλήνες προσαγωγής και επιστροφής στα συστήματα θέρμανσης με εκπομπή. Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος είναι διαθέσιμα για μία ολόκληρη υδραυλική εγκατάσταση από το λέβητα μέχρι τη βρύση.

 

Τα ετήσια λειτουργικά κόστη και κόστη συντήρησης μειώνονται λόγω των μειωμένων μηχανικών μερών στο σύστημα και της μειωμένης συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης. Επίσης,ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να μειώσει τα κόστη επένδυσης

  • Πλεονεκτήματα από την επιλογή της Uponor:

   • Τα συστήματα μας είναι η καλύτερη επιλογή για την υψηλότερη αποδοτικότητα κατασκευής και άνεση
   • Τα συστήματα μας είναι ολοκληρωμένα και χρησιμοποιούν τεχνικές σύνδεσης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας
   •  Όλα είναι διαθέσιμα από τους ανυψωτές σωλήνων μέχρι και την σύνδεση της τελευταίας βρύσης
   • Τα συστήματα μας είναι εύκολα στην εγκατάσταση και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής


    Με την Uponor έχετε ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για να εκπληρώσετε τις υψηλότερες απαιτήσεις σας.

    Ζητήστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει η Uponor.
  • Πλεονεκτήματα από την επιλογή της Uponor:

   •  Η βιώσιμη τεχνολογία μας ενσωματώνεται εύκολα στο κτίριο σας
   • Τα συστήματα μας για θέρμανση και ψύξη σας βοηθούν να μειώσετε τα λειτουργικά κόστη
   • Τα συστήματα μας διαθέτουν 10ετή εγγύηση
   • Τα συστήματα μας σας βοηθούν να πετύχετε το βέλτιστη βέλτιστη θερμική άνεση και να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

   Με τις λύσεις μας δημιουργούμε ένα άνετο περιβάλλον σε εμπορικά κτίρια. Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σε άνετο εργασιακό περιβάλλον είναι πιο αποδοτικοί και οι πελάτες όταν βρίσκονται σε άνετο περιβάλλον είναι πιο χαλαροί, συνεισφέροντας στην επιτυχία της επιχείρησης σας.

  • Πλεονεκτήματα από την επιλογή της Uponor:

   • Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα για θέρμανση και ψύξη, από έναν μόνο προμηθευτή.
   • Τα συστήματα μας μπορούν αν χρησιμοποιηθούν με πηγές ανανεώσιμης ενέργειας και  ελέυθερης ψύξης
   • Τα συστήματα μας σας βοηθούν να μειώσετε μακροπρόθεσμα τα κόστη του κύκλου ζωής
   • Τα συστήματα μας βοηθούν το κτίριο σας να αποκτήσει πιστοποίηση "πράσινου κτιρίου" όπως LEED, BREEAM ή DGNB


    Η χαμηλή χρήση ενέργειας επιτυγχάνεται με μία μέση θερμοκρασία λειτουργίας του νερού (18-28 ° C) η οποία είναι κοντά στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό αυξάνει την αποδοτικότητα των πηγών θερμότητας όπως οι αντλίες θερμότητας και επιτρέπει τη χρήση πηγών ανανεώσιμης ενέργειας και ελεύθερης ψύξης. Η Uponor είναι συνεργάτης σας από το Α ως το Ω σε ό,τι έχει να κάνει με αυτές τις λύσεις.

    Ζητήστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει η Uponor.
Office building

Κτίριο γραφείων Ericusspitze Spiegelhaus, Αμβούργο, Γερμανία

Τα νέα κεντρικά γραφεία του Ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης Spiegel  βρίσκονται στο Ericusspitze στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η βασική θέρμανση και ψύξη του νέου κτιρίου βασίζεται στο σύστημα Uponor Contec το οποίο ενεργοποιεί την επιφάνεια σκυροδέματος του κτιρίου. Με τη γενική έννοια, η ετήσια ζήτηση πρωτογενούς ενέργειας του κτιρίου είναι κάτω από 100 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα ολοκληρώθηκε με την αξιοποιήση  των εξαρτημάτων Uponor Quick & Easy για τη σύνδεση σωλήνων που κατελάμβαναν 3,000 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα για την ενδιαφέρουσα ενεργειακή δομή αυτού του κτιρίου γραφείων.

Κλείσιμο